Tjej Få Arm Tattoo
Artist.jpg

Tattoo artist

Det började i tonåren efter en uppväxt som inkluderade pennor, färger och serietidningsmotiv. Inspirationer från olika kulturer, serietidningar och tecknade tv-serier utvecklades snabbt till att börja rita tatueringar på beställning, flashmotiv till försäljning och flera år senare togs beslutet att starta Evildesign. Däremellan har arbete och intresse för historia, kultur och resor tagit mig jorden runt ett par gånger. 

Idag har Evildesign ritat allt ifrån porträtt, husdesign, tatueringsmotiv och logotyper till företag och idrottsorganisationer. Listan är oändlig och nästan alla stilar är möjliga.

Studion kan därför, utöver tatueringar, erbjuda arbeten inom all grafisk formgivning.

Vid förfrågningar får ni gärna skicka ett mail. 

Studions arbete hittar ni på Instagram där ni dessutom kan följa studions arbete och erbjudanden. För er som inte använder Instagram har studion samlat lite arbete i galleriet.

Tid för förnyelse

2003 slog Evildesign upp portarna för första gången som den första tatueringsstudion i centrum av Kalmar. Innan dess låg tatueringstudios utanför handelskvarterens kärna eller i ljusskygga kvarter. Vi kan med handen på hjärtat säga att tatueringar då inte hade den sociala acceptansen som finns idag.

Tanken med Evildesign var en tatueringsstudio - för alla - utan färdigritade motiv där man kan utveckla sina egna unika motiv och idéer tillsammans med en lyhörd artist i en avslappnad miljö.

2021 byggdes studion om inför 20-års jubileumet och för att möta den ökade säkerheten kring tatueringar i säker miljö.

Arbetet för den högsta hygienstandarden avstannar aldrig och varje år går studion igenom säkerhetsrutinerna och nya förordningsregler för att försäkra sig om att ni är så trygga som möjligt. 

2022 genomgick branschen nya regler för pigmenten i tatueringsfärger och detta för att försäkra oss om att tatueringsfärger hos professionella tatuerare håller högsta kvalitet och fortsatt är ofarliga att bära i huden. Precis som innan.

Evildesign har försäkrat sig om att studion även i fortsättningen bara erbjuder de bästa vegansk färgerna på marknaden.

Varmt välkomna.

Robert Ruebourne, Evildesign Tattoo, Kalmar