top of page

Tattoo artist & grafisk designer

Er professionella artist Robert är med er hela vägen. 

Med goda råd, ärliga och insiktsfulla svar tar Evildesign sig an era önskemål och försöker skapa er tatuering precis efter era önskemål - naturligtvis i den mån de är genomförbara. Artisten förbehåller sig rätten att neka arbeten eller placeringar av tatueringar.

artist.jpg

Det började i tonåren efter en uppväxt som inkluderade pennor, färger och serietidningsmotiv. Inspirationer från olika kulturer, serietidningar och tecknade tv-serier utvecklades snabbt till att börja rita tatueringar på beställning, flashmotiv till försäljning och flera år senare togs beslutet att starta Evildesign. Däremellan har arbete och intresse för historia, kultur och resor tagit mig jorden runt ett par gånger. 

2003 slog Evildesign upp portarna för första gången som den första tatueringsstudion i centrum av Kalmar. Innan dess låg tatueringstudios utanför handelskvarterens kärna eller i ljusskygga kvarter. Vi kan med handen på hjärtat säga att tatueringar då inte hade den sociala acceptansen som finns idag.

Tanken med Evildesign var en tatueringsstudio - för alla - utan färdigritade motiv där man kan utveckla sina egna unika motiv och idéer tillsammans med en lyhörd artist i en avslappnad miljö.

Idag har jag ritat allt ifrån porträtt, husdesign, tatueringsmotiv och logotyper till företag och idrottsorganisationer.

Listan är oändlig och nästan alla stilar är möjliga.

Studion kan därför, utöver tatueringar, erbjuda arbeten inom all grafisk formgivning.

 

Vid förfrågningar får ni gärna skicka ett mail. 

Studions arbete hittar ni på Instagram där ni dessutom kan följa studions arbete och erbjudanden.

För er som inte använder Instagram har studion samlat lite arbete i galleriet.

Robert Ruebourne,  Evildesign Tattoo, Kalmar

bottom of page