Artist Skissa
Dokument.jpg

Service

Att vända sig till Evildesign innebär att man får en unik möjlighet till att tillsammans med artisten komponera sitt eget motiv utifrån de önskemål man har.

Presentera gärna era idéer, placering av tatueringen och storlek så börjar arbetet med en enkel skiss för att få känslan av arbetet. Därefter diskuterar vi ändringar och motivet renritas och färdigställs för ert godkännande.  
Samma sak gäller grafiska arbeten som reklam, logotyper och ex.vis företags-profileringar.
Viktigt är att man för en dialog om hur motiv eller loggor ska se ut, färgsättningar och grafisk tryckbarhet. Information om hur arbetet ska se ut ger Evildesign en möjlighet att på ett snabbare och säkrare sätt göra klart jobbet - exakt som det är tänkt.

När det gäller tatueringsmotiv finns det inga gränser; Det kan vara allt ifrån ett skivomslag till en av barnens klottriga teckningar. Det är helt upp till er - personligt eller inte, tatueringar har alltid varit ett sätt att smycka sin kropp eller uttrycka sig.

För att boka ringer ni eller skickar ert mail till studion. Var gärna noga med att förklara vart på kroppen tatueringen ska sitta och hur stort ni önskar att den är. Det underlättar uppskattningen av både pris och tid för tatueringen.


Evildesign förbehåller sig rätten att neka olämpliga motiv eller placeringar.

 

Hos Evildesign är all dokumentation digital. Vid första besöket upprättas en hälsodeklaration; en genomgång av eventuella sjukdomstillstånd, ålder och nödvändig information angående tatueringsproceduren. Vi fyller också i en färgdeklaration; en innehållsförteckning på exakt vilka ämnen pigmenten vi använder innehåller. Färgdeklarationen innehåller också information om pigmentets tillverknings-ID (batch-nummer) så att man exakt kan spåra pigmentet från tillverkningsdatum till klient.

Det har i alla tider funnits mystik och myter om tatueringar, om vad färgen innehåller och hur ont det gör. Tyvärr är just information om tatueringar på internet mer vilseledande än upplysande och sorgligt nog gör reality-serier om tatuering inte saken bättre.

 

Studion står därför till förfogande och svarar på era frågor. 

Bästa sättet är att skicka ett meddelande till studion så kommer svaret inom 24 h (under vardagar).

Varmt välkomna!