top of page

Professionell tatuering sedan 2003

Direkt när din besöker studion är det uppenbart hur de rena linjerna möter traditionella detaljer och hur hygien går hand i hand med kreativ kroppskonst. Allt arbete sker avskilt och i lugn och ro. Välkomna till Evildesign Tattoo - professionell tatuering sedan 2003.

Studio1.jpg

Idén till studion kom för över 20 år sedan och tanken var att skapa personliga och unika tatueringar i ett nära samarbete med klienten. Evildesign är idag en professionell studio för tatueringar och grafisk design med lång erfarenhet i branschen.

Här kan ni få era motiv designade efter era egna önskemål och utrustning/material är av högsta kvalitet för att nå den högsta graden av säkerhet för både klient och artist.

Tatueringar idag kräver eftertanke och tålamod och de är lika viktiga för Evildesign som för klienten.

Därför förbehåller sig studion rätten att neka ett arbete.

Ni måste ha fyllt 18 år, målsmans intyg godtas inte. 

 

Åren blixtrar snabbt förbi och inför studions 20-års jubileum byggdes utrymmet om för att åter igen öka säkerheten och renligheten. Till och med golvet har antibakteriella egenskaper. I den mån det är möjligt är allt förbrukningsmaterial i plast borta och istället används plastfri film och sockerrörsplast. All dokumentation i studion är digital och större delen av all design sker på digitala ritplattor från Wacom.

Studion är en ljus och lättstädad lokal där inga utomhusskor får användas i behandlingsdelen och där behandlingen sker avskilt utan störande moment. Här har ni chansen att strömma er musik eller era favoritserier. Allt är trådlöst och uppkopplat.

Rutinerna för tatuering i studion är utvecklade för den högsta säkerheten för både klient och tatuerare. Studion har under minst 15 år haft ett nära samarbete med Länssjukhuset Kalmar, Kalmar kommun och även bistått kommuner vid utbildningen av inspektörer. 

När ni väljer Evildesign ska ni vara säkra på att ni erbjuds marknaden bästa pigment i en miljö som överstiger de hårdaste kraven som ställs, med en professionell artist som är införstådd hur ni vill ha er tatuering.

Godkänd av Kalmar Kommuns tillsynsnämnd - sedan 2003.

Välkomna.

bottom of page